top of page
CARPE DIEM UF

Jag heter Rebecka Brandt, jag går i ES18C på Jenny Nyströmskolan och jag driver Carpe Diem UF. Jag är återförsäljare av kvalitetskaffe av alla möjliga olika sorter. Jag levererar efter överenskommelse på sätt som passar dig, eventuellt hemleverans i närområdet. Du beställer via mail och du får bekräftelse samma väg från mig, så kommer vi överens om leverans och frakt. Betalning sker vid leverans med Swish i första hand.

Bild 1 Försättsbild.JPG

Detta kaffet är mina tre favoriter och storsäljare. Det är Starbucks egna kaffe i tre olika rostningsgrad.

 

Säljs endast i 200-grams förpackningar för

59 kr/styck!

Bild 2.jpg

Jag säljer mitt kaffe i två olika storlekar, 400 gram och 200 gram. Jag erbjuder malet kaffe för den som vill ha det, och hela bönor för den som vill mala själv för en extra färsk smakupplevelse.

Jag har 10 olika kaffesorter du kan välja mellan.

Du kan läsa allt om de olika sorterna längre ner på sidan.

 

200 gram - 59 kr/st

400 gram - 99 kr/st

Bild 3.JPG

DEN PERFEKTA PRESENTEN HITTAR DU HÄR!

Jag erbjuder presentpåsar som du kan designa precis efter dina önskemål. Jag har ett antal produkter som du kan välja mellan och bygga ihop din egna presentpåsar. Den här presenten kan du anpassa precis hur du vill så den passar mottagaren perfekt. Du kan fylla din påse med valfritt kaffe från mitt företag, malet eller bönor. Du kan lägga till kaffekoppar, cocktailglas, lyxig choklad från Lindt eller praliner och konfekt. Priset på en presentpåse varierar beroende på vad du vill ha i. Jag har tagit fram ett exempel på en påse som kostar 199 kr. Den innehåller 2 x 200 gram kaffe och en kaffekopp som är fylld med praliner. 

 

Presentpåse - 199 kr/st

Bild 4.jpg

Det är jag som är Rebecka Brandt och jag driver det här företaget. Du kan göra din beställning via vår mailadress nedan. Betala vid leverans!

 

Tack för att du gynnar mitt företag!

Du beställer via: 

rebecka.brandt.student@ksgyf.se

Ange produkt, ditt namn och hur många samt berätta var du önskar leverans - så återkommer jag med pris!

HÄR KAN DU LÄSA OM ALLA KAFFESORTER JAG KAN ERBJUDA!

Starbucks Blonde Espresso Roast - Blondrost

Starbucks Blonde Espresso Roast är tillverkad av 100% Arabicabönor från Syd- och Mellanamerika och är mellanrostat. Det ger ett mjukt och aromatiskt kaffe med söta toner och en mild syrlighet. Detta kaffe rekommenderas för dig som önskar en espressorostat kaffe som är mindre intensiv, utan den för kraftiga smaken som ofta är kännetecknande för andra espressovarianter. Detta kaffe säljs endast som 200 gram. 

 

Starbucks Pike Place Roast - Mellanrost

Med dessa kaffebönor kan du brygga det välbekanta Starbuckskaffet, färskmalet och bryggt, hemma i ditt eget kök. Pike Place Roast är mellanrostat 100% Arabicakaffe från Latinamerika. Rostningsgraden framhäver toner av choklad och rostade nötter samt en mild sötma och syrlighet. Detta kaffe säljs endast som 200 gram.

 

Covim Caffé Gran Bar Kaffebönor - Mellanrost

Covim Gran Bar är en fyllig, krämig och aromatisk blandning av kaffebönor. Kaffeblandningen innehåller noga utvalda robustabönor 84% och 16% arabicabönor. Denna lena kaffeblandning passar underbart som en grund i en krämig cappuccino eller caffe latte. Den kan även drickas som en klassisk italiensk espresso med en intensiv och harmonisk smak.

 

Nu kan du ta hem känslan av att sitta på en solig kaffebar ute på den italienska rivieran till ditt hem med hjälp av Covim Gran Bar. Öppna upp påsen av hela kaffebönor och njut av den rika kaffedoften som väcker alla dina sinnen. Ett nymalet kaffe sprider en underbar doft i ditt hem och genom att mala kaffebönorna precis innan bryggning tas de fina balanserade aromerna och smakerna fram.

 

Dibar Espressoroast Kaffebönor - Mellanrost

Dibar Espresso – gillar du italienare som Mauro eller Lavazzas kommer du antagligen att tycka om denna blend. Dibar Espresso innehåller 80% Arabicabönor och 20% Robustabönor. Ett välsmakande kaffe med en smula beska, passar utomordentligt till både espresso och mjölkbaserade kaffedrycker. Bra bas i latte. Dibar Espresso består av 5-6 olika Arabicabönor och 1 Robustaböna från Uganda.

 

Det spanska kafferosteriet Dibar har tagit fram ett mustigt espressomalet kaffe med lite beskhet. Detta kaffet består av tre olika arabicabönor från brasilien, Nicaragua och Colombia men också en typ av robustabönor från Indien.  

 

Lavazza Qualità Oro - Mellanrost

Lavazza Qualitá Oro är kaffe från Mellanamerika och Afrika, där den har trivts på högslätterna. Just högslätterna är Arabicabönornas favoritområden för att den här utsätts för precis rätta förhållanden, såsom temperatur och vind som skapar optimala förhållanden för plantans växt. Bönorna i kaffet är 100% Arabica och förtrollar med sin underbara fyllighet, arom och sötma. Kaffets raffinerade och behagliga balans säkrar en kopp kaffe som kaffedrickare sällan kommer glömma. När kaffe inte endast ska vara kaffe, räddar Lavazza Qualitá Oro dagen.


Lavazza Caffé Crema Dolce - Mellanrost

Sammetslen Arabica med ro och balans. Lavazza Caffè Crema Dolce är ett 100% Arabicakaffe med balans. De mellanrostade kaffebönorna kommer från Sydamerika, Afrika och Sydasien, med milda toner av karamell och frukt. Kaffet har en delikat intensitet, med mild bitterhet och frisk syrlig smak. Kaffet kan användas i stämpelkanna, espressomaskin eller som filterkaffe.

 

Covim Caffé Orocrema Kaffebönor - Mörkrost

Orocrema är ett mustigt kaffe full av smaker. Kafferosteriet Covim som ligger i den italienska staden Genova har här tagit fram ett riktigt mästerkaffe med guldkänsla. Oro betyder guld på Italienska och här har vi minsann ett guldkaffe med smaker man sent kan glömma. Covim Orocrema är en blandning består av 100% Robusta. Det är en balanserad smak med stark personlighet och intensiv arom utan bitterhet. Doften påminner om tropiskt träd. Orocrema är lite mer rockigare och mustigare än sin syster Gran Bar från samma rosteri. Perfekt för den som önskar en stark Italiensk espresso för att starta dagen med en kick.

 

Vi rekommenderar att du maler dina hela kaffebönor just innan du ska brygga ditt kaffe för locka fram kaffebönornas smaker och aromer. Låt ditt hem fyllas av doften av nybryggt kaffe och njut av en kopp smakfullt guldkaffe som imponerar med sin fyllighet.

 

Covim prestige Kaffebönor - Mörkrost

Covim Prestige är en välbalanserad och aromatisk kaffeblandning av 35% arabicabönor och 65% robustabönor. Det här är en blend som huvudsakligen innehåller robustabönor men balanseras ut med lena arabicabönor. Smaken är mjuk och påminner om karamell och vissa kan känna en eftersmak av choklad. Det här kaffet passar fint som en espresso eller så kan du avnjuta kaffet med mjölk i form av en caffe latte eller en skummig cappucino. För att få fram de hela kaffebönornas alla smaker och aromer är det bäst att du maler ditt kaffe just innan bryggning. Nymalet kaffe tar fram underbara smaker och doftar himmelskt.

 

Caffé Diemme Rossa - Mörkrost

Diemme Rossa är ett smakrikt espressorostat kaffe, med en tydlig syditaliensk karaktär. Denna blandning av hela kaffebönor innehåller 70% arabicabönor och 30% robustabönor, vilket ger ett nyansfullt kaffe med toner av choklad. Precis som Diemmes andra kaffeblandningar är Rossa otroligt välbalanserad i smaken. Det lilla tillägget av robustabönor ger kaffet en touch av styrka som balanseras bra med arabicabönans lätta sötma. Du kan avnjuta den som en Ristretto och känna dig förflyttad till Napoli i dina kaffedrömmar. Om du gillar mjölkbaserade kaffen så är detta helt rätt kaffetyp för dig. Rossa passar utmärkt som bas i mjölkbaserade kaffedrycker. I ett test av olika kaffen som grund i latte, blev Diemme Rossa framröstad som bäst av smakpanelen, den bestod av 12 stycken latteälskare.

 

Espresso Roast Kaffebönor från Starbucks - Mörkrost

Starbucks Espresso Roast är ett mörkrostat kaffe med en massa intensitet och smak. Den hårda rostningen friger det naturliga sockerinnehållet i kaffebönan, vilket ger en karamelliserad smak och kraftig fyllighet. Kaffebönorna är 100% Arabica från Mellan- och Sydamerika. Ditt kök kommer att fyllas av en delikat arom när du mal bönorna. Detta kaffe säljs endast som 200 gram.

bottom of page